Duo Dahl Wäst - nordiske lieder

NORDISK LIEDKUNST
Agnes Wästfelt
Linda Dahl Laursen

Normalt er Lieden noget man forbinder med de tyske romantikere som Schubert og Schumann. Men der er også andre, der dyrker denne helt specielle musikform, hvor tekst og musik supplerer hinanden, så de tilsammen danner et helstøbt kunstværk.

I Norden har en række komponister skrevet Lieder. I Sverige er de kendteste Stenhammer og Petterson-Berger, men der er også et par ret ukendte kvinder, Elfrida André og Ika Peyron.

I Danmark taler vi om Carl Nielsen, Heise og Schierbeck, i Norge har vi Grieg og i Finland Sibelius.

Duo Dahl Wäst med sopranen Agnes Wästfelt og pianisten Linda Dahl Laursen, vandt 1. prisen i Copenhagen Lied Duo Competition 2017, og de har sammensat et program, som præsenterer et nordisk bud på liedkunsten.

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 235 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)