Koncerter

 

FUGLSANG MUSIKFORENING

 

Velkommen til sæson 2018-2019

 

 

 

Kære læser.

Musikforeningen har et ønske om at præsentere nogle af Danmarks allerbedste større ensembler. Foreningen indleder derfor et samarbejde med Klosterkirken i Nykøbing F, som stiller det store og smukke kirkerum til rådighed. I samarbejde med kirken afholdes der lørdag d. 2. februar, koncert med Concerto Copenhagen. Sonning prismodtageren, cembalisten Lars Ulrik Mortensen er dirigent.

Fuglsang Herregaard er i den kommende sæson under renovation og derfor afholdes alle sæsonens andre 8 koncerter i KUMUS. Det foregår søndag eftermiddage kl. 15:00.

 

Her kan man glæde sig til at høre guitarvinderne af årets P2-kammermusikkonkurrence, en lovende klaverdebuttant fra konservatoriet i København, Nightingale Strygekvartetten, Ensemble Storstrøm, vinderen fra seneste Carl Nielsen violinkonkurrence, og et internationalt sammensat ensemble, der spiller musik som er omkring 400 år gammel. Julekoncerten er lagt i hænderne på et stort mandskor, Vox Aros, og cellisten i Ensemble Storstrøm Tobias Lautrup portrætteres ved sin helt egen koncert.

 

Følg med her på foreningens hjemmeside og/eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Særlig information om billetsalget til koncerten i Klosterkirken vil fremgå via disse to medier.

 

I KUMUS er der salg af forfriskninger før koncerten og i koncertpausen.

 

En kæmpe tak til vores sponsorer, uden hvis økonomiske bidrag, foreningen ikke kunne præsentere denne pallette af fantastiske kunstnere: Projektstøtteudvalget under Slots- og Kulturstyrelsen, Brebøl Fonden, Solistforeningen, Oticon, Louis Hansens Fond, Raaco og Augustinus Fonden.

 

Vel mødt til den 22. sæson i Fuglsang Musikforening.

 

Lene Simonsen, formand.

 

 

Fuglsang Herregaard

Nystedvej 73, 4891 Toreby L.

Fuglsang Musikforening

Formand: Lene Simonsen

formand@fuglsangmusikforening.dk

Webmaster: Aase R. Sløgedal

webmaster@fuglsangmusikforening.dk