Det Fynske Kammerkor

Det Fynske Kammerkor

Alice Granum

Jul med fynboer

Til årets julekoncert har vi indforskrevet nogle af de fynske piger og drenge, nærmere bestemt Det Fynske Kammerkor, et af Danmarks bedste amatør-kammerkor. Koret er kendt for at formidle musikken med en ualmindelig smuk klang og klar tekstudtale, hvilket må tilskrives dirigenten Alice Granum, som er en institution i dansk korsammenhæng.

Koret turnerer vidt og bredt i in- og udland og har udgivet adskillige CD’er.

Ved dagens koncert bliver vi præsenteret for en afdeling dansk julemusik (naturligvis incl. Musik af Carl Nielsen, man er vel på Fuglsang!) og en afdeling udenlandsk, samt en afdeling med ny dansk kormusik: 3 motetter til kærligheden af Per Drud Nielsen.

Kom og hør klokkerne ringe!

Der vil blive servering af glögg og æbleskiver, så der skal nok blive julestemning.

Læs mere om Det Fynske Kammerkor her.

Koncerten finder sted i musiksalen på Fuglsang Herregård.

Billetter kan købes på billetto.dk eller ved døren fra kl. 14 . Der kan på dage frem til kl. 14 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)