Emerson String Quartet

SØNDAG 28. JANUAR KL. 15:00 PÅ FUGLSANG HERREGAARD

EMERSON STRING QUARTET

Igen i denne sæson kan Fuglsang Musikforening præsentere et verdensnavn, Emerson String Quartet.

Og igen kan vi takke Brebølfonden for ved en generøs donation at muliggøre denne oplevelse. Fonden har gennem årene sponseret en perlerække af sådanne oplevelser.

Emerson-kvartetten blev grundlagt for 40 år siden i New York og har siden da været anset for at være en af de allerbedste i verden. Kvartetten har spillet på alle de store scener verden over og har indspillet stribevis af CD’er, for Deutsche Grammophon alene mere end 50.

Læs mere om kvartetten på deres egen hjemmeside.

Programmet indeholder musik af Haydn, Webern og Beethoven

NB: til denne koncert vil medlemmer af Fuglsang Musikforening pr. 1/9 -17, som de første, få tilbud om at købe 1 billet.

Evt. resterende billetter vil kunne købes på www.billetto.dk fra 1. december 2017.

Der kan ikke købes kombi-billetter, og der er ikke gratis adgang for unge.