Gilbert de Greeve og Christine Krabbe

Svævende klavermusik

Denne dag er det 100 år og to uger siden Claude Debussy døde. Det markerer vi med en koncert med et af hans mindre kendte værker: de 24 præludier, små stykker fulde af klang og stemning.

Debussy er en af de få impressionister i musikhistorien. Hans musik opbygger en underfuld klangverden, som får lytteren til mentalt at svæve afsted sammen men musikken. Bare tænk på Monet’s åkander, så er stemningen lagt.

Musikken spilles af den belgiske pianist Gilbert De Greeve. Han er en de pianister, der tør binde an med dette krævende værk, og hans enkle spillestil lægger op til, at publikum skal kunne begive sig ind i musikkens univers, uden at blive forstyrret af store pianistiske falbelader.

Christine Krabbe giver en kort introduktion til de enkelte stykker, så vi er klar til at gå om bord i musikken.

Billetter kan købes på billetto.dk eller ved døren fra kl. 14 . Der kan på dagen frem til kl. 14 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

SØNDAG 8. APRIL 2018 kl. 15:00 PÅ FUGLSANG HERREGAARD