Trio Koppel/Thomsen/ Rehling

TRIO KOPPEL/THOMSEN/ REHLING

Musik på tværs

Benjamin Koppel er en af landets fremmeste jazz-saxofonister, og cellisten Henrik Dam Thomsen og harpenisten Tine Rehling hører til i toppen af dansk kammermusik. De tre har slået sig sammen i en trio, som udforsker grænselandet mellem jazz og klassisk, med stor succes ved en række koncerter siden 2008, hvor de fandt sammen. Og det er det vi skal høre denne eftermiddag. Så vi kan forvente os klassisk musik som f.eks. Bach og Fauré med jazzede overtoner, og jazzmusik af bl.a. Anders og Benjamin Koppel, iblandet klassisk harpe og cello.

Det kan da kun blive spændende!

Billetter kan købes på billetto.dk eller ved døren fra kl. 14 . Der kan på dagen frem til kl. 14 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

SØNDAG 6. MAJ 2018 KL. 15:00 I KUMUS