Ensemble Storstrøm

 

SØNDAG 7. APRIL 2019 kl. 15:00

 

ENSEMBLE STORSTRØM

 

Et horn i siden

 

Ved denne koncert har vores husorkester inviteret et valdhorn til at være med. Det giver anledning til at præsentere noget andet musik.

En af komponisterne er Nino Rota, eller Giovanni Rota Rinaldi, som han rettelig hedder. Måske er det navn ikke rigtigt slagkraftigt nok på en filmplakat, for det han var mest kendt for, var hans filmmusik, bl.a. til Godfather-filmene, og til Fellinis mesterværker. Men han har også skrevet inden for stort set alle klassiske genrer, bl.a. en smuk kvintet for blæsere.

Vi skal også møde en anden, mindre kendt komponist, Ernö Dohnányi. Han var dybt inspireret af Brahms, og det skinner tydeligt igennem i den sekstet, som vi skal høre.

Koncerten indledes med et ungdomsværk af Rossini, en sprudlende kvartet for blæsere. Kom og hør Ensemble Storstrøm blæse os alle sammen et stykke.

 

Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis)

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

 

Drevet afTicketbutler

Fuglsang Herregaard

Nystedvej 73, 4891 Toreby L.

Fuglsang Musikforening

Formand: Lene Simonsen

formand@fuglsangmusikforening.dk

Webmaster: Aase R. Sløgedal

webmaster@fuglsangmusikforening.dk