Erlendis Guitar Quartet

SØNDAG 7. OKTOBER 2018 kl. 15:00 i KUMUS

Erlendis Guitar Quartet

Erlendis Guitar Quartet blev dannet 2013 omkring konservatoriet i Poznan i Polen, og afsluttede deres uddannelse med en debut fra Det Kgl Danske Musikkonservatorium november 2017. Derfra gik det stærkt, bl.a. med 1. pladsen i P2’s kammermusikkonkurrence i 2017 og en stribe koncerter over hele verden.

Udover værker skrevet for 4 guitarer (og det er ikke dem, der er flest af!) spiller kvartetten klassiske værker, arrangeret for denne specielle besætning. Programmet ligger endnu ikke helt fast, men vi skal i alt fald høre Piazzollas tangomusik og en andalusisk suite af Lecuona

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

Drevet afTicketbutler