DFKF ( De Forenede Kumus Foreninger )

KUMUS

Det nye koncerthus i den gamle forpagterbolig.

KUMUS

Et storstilet renoveringsprojekt har forvandlet den smukke gamle bevaringsværdige Forpagterbolig tilknyttet herregården Fuglsang på Lollands østkyst til et moderne KUnst-og MUSikhus.

Bygningen ligger vis-á-vis Fuglsang Kunstmuseum:

Så meget som muligt af den gamle atmosfære er bevaret, hvilket især bemærkes ved materiale- og farvevalg udvendigt såvel som indvendigt.

Det gamle mejeri der ligger som en original tilbygning i den nordøstlige del af huset er omdannet til en moderne koncertsal med plads til ca. 120 gæster, hvor arkitektur og akustik går op i en højere enhed.

Publikum vil kunne glæde sig over gode og handicapvenlige parkerings- og adgangsforhold, et behageligt foyer- og caféområde samt en smuk og nytænkende glasarkade som leder én til koncertsalen og stemmer sindet til kunstneriske oplevelser.

Forpagterboligen/KUMUS ved Fuglsang Kunstmuseum
Koncertsalen KUMUS smukt indrettet i det gamle mejeri.
KUMUS er fast prøvesal for Ensemble Storstrøm
Caféen med lækkerier til pausen.
Indgangsparti.
Musikerne er gået til pause.
Handicapvenlige faciliteter.
Ensemble Storstrøm

Fuglsang Kunstmuseum, KUMUS og Fuglsang Herregaard

Nystedvej 71-73, 4891 Toreby L.