Julemusik med 30 fynboer og varm gløgg på Fuglsang Herregård!

Det Fynske Kammerkor afslutter koncertrækken af Fuglsang Musikforenings koncerter i 2017 med koncert søndag 3. december kl. 15.00.

”Jul med jul på” er overskriften på denne koncert i Fuglsang Musikforening. Der bydes på en dansk afdeling med julemusik, herunder også Carl Nielsen, som havde sin gang på Fuglsang Herregård.

Derudover høres udenlandske julehits samt en afdeling med nyere dansk kormusik. Kort sagt, næsten lige som en juleaften omkring træet.

Der indlægges naturligvis en pause i programmet, hvor publikum kan købe lækker varm juleglögg og æbleskiver, kaffe osv., og nyde den i de skønne stuer.

Forplejningen er lagt i trygge hænder hos Bodil Almgren, som forpagter Herregården.

OBS.

Pr. 1. december åbnes der for salg af biletter til Emerson kvartettens koncert. Medlemmer af foreningen har allerede haft mulighed for at købe billetter et par måneder. Nu bliver det snart muligt for alle. Biletterne købes via Biletto.