Klosterkirkens Kor

SØNDAG 20. MARTS 2022  kl. 15:00 I KLOSTERKIRKEN

KLOSTERKIRKENS KOR

Jubilæumskoncert  i Klosterkirken Nykøbing F.

Klosterkirkens Kor under ledelse af organist og kantor Jan Ole Vanggaard.

Med godt et års forsinkelse pga. Corona kan vi endelig præsentere den sidste koncert i anledning af foreningens jubilæum.

Denne gang er vi gået i dialog med Klosterkirken, som vi tidligere har samarbejdet med, til gensidig glæde og gavn.

Ved denne koncert er det kirkens kor, som leverer musikken. Koret synger et af de jubilæums-værker, som foreningen har bestilt. Komponisten er Peter Bruun. Han er elev af bl.a.  Per Nørgård, og han har skrevet "Faldet fra Himlen", en forårsfantasi med tekster af Knud Romer. Dette nye korværk af Peter Bruun er bl.a. muliggjort ved støtte fra Guldborgsund Kommune, Augustinusfonden og Louis Hansens Fond. Tak til alle sponsorer.

Udover det nye værk præsenterer koret en række eksempler på den danske kormusik-tradition, hvor Carl Nielsen fylder en del, men der bliver også plads til andre danske komponister, og et par fællessange.

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.