Ensemble Storstrøm 2021

.Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæumskoncert nr.3

"Lad os sammen bevæges,
berøres og begejstres."

- sådan skriver Ensemble Storstrøm i deres "Grundfortælling" - og det sker!

Stéphane Tran Ngoc, violin

Piotr Zelazny, bratsch
Jakob Westh, klaver
Gunnar Eckhoff, fagot
Tobias Gørvild Lautrup, cello
Svend Melbye, fløjte
Som Howie, klarinet
Mette Franck, harpe

Ensemble Storstrøm er en hel egns eget husorkester. Tilhørsforholdet baner vej for langvarige forbindelser og forløb, mens ejerskabsfølelsen giver plads til stolthed.

Det professionelle ensemble med prøvesal i KUMUS på Fuglsang, har givet egnen nogle gedigne musikalske oplevelser, ikke mindst i  Fuglsang Musikforenings regi.

Ensemble Storstrøm og Fuglsang Musikforening har haft et tæt samarbejde i alle 25 år.

Denne sidste af 3 jubilæumskoncerter markerer afslutningen af foreningens jubilæumsfejring. Og
hvad er mere naturligt ved denne koncert end at lægge den i hænderne og instrumenterne på Ensemble Storstrøm.

Titlen på dagens program er Brændpunkter. Vi skal møde nogle nye komponister, som hver for sig er sig deres musikalske aner bevidst. Der drejer sig om engelske Elisabeth Poston, som udover at komponere også spillede klaver, var programansvarlig på BBC og meget mere.

Franske Eugène Bozza var meget inspireret af de franske impressionister,  og efter pausen skal vi lytte til et af romantikkens helt store værker, Schumanns klaverkvartet op 47.

Som det sig hør og bør ved et jubilæum er der efter koncerten en reception med lidt vådt og tørt.
Alle er velkomne

Læs mere på Ensemblets egen hjemmeside

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.Muligheden for kombibilletter til museum og koncerter er annuleret indtil videre grundet Corona-restriktionernes begrænsede antal billetter.

Fuglsang Kunstmuseum, KUMUS og Fuglsang Herregaard

Nystedvej 71-73, 4891 Toreby L.