Ensemble Storstrøm 2021

.Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæumskoncert nr. 2

"Lad os sammen bevæges,
berøres og begejstres."

- sådan skriver Ensemble Storstrøm i deres "Grundfortælling" - og det sker!

Stéphane Tran Ngoc, violin

Piotr Zelazny, bratsch
Jakob Westh, klaver
Gunnar Eckhoff, fagot
Tobias Gørvild Lautrup, cello
Svend Melbye, fløjte
Som Howie, klarinet
Mette Franck, harpe

Ensemble Storstrøm er en hel egns eget husorkester. Tilhørsforholdet baner vej for langvarige forbindelser og forløb, mens ejerskabsfølelsen giver plads til stolthed.

Det professionelle ensemble med prøvesal i KUMUS på Fuglsang, har givet egnen nogle gedigne musikalske oplevelser, ikke mindst i  Fuglsang Musikforenings regi.

Ensemble Storstrøm og Fuglsang Musikforening har haft et tæt samarbejde i alle 25 år.

Program:

Bernhard H.Crusell (1775-1838): Klarinetkvartet No 1 i Es-Dur (Op 2)
Allegro-Romanze-Menuetto-Rondo

Li-Ying Wu (f.1978): Naturkoncert (2021) UROPFØRELSE

1.Fugle

2.Vandet

3.Byen

4.Skoven

- pause -

Gabriel Pierné (1863-1937): Variations libres et finale op 51

Franz Schubert (1797-1828) arr J.Westh: Arpeggione Sonata D 821

Allegro moderato-Adagio-Allegretto ca 25 min

Som det sig hør og bør ved et jubilæum er der, hvis coronarestriktionerne tillader det, efter koncerten en reception med lidt vådt og tørt.
Alle er velkomne

Læs mere på Ensemblets egen hjemmeside

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.Muligheden for kombibilletter til museum og koncerter er annuleret indtil videre grundet Corona-restriktionernes begrænsede antal billetter.

En helt særlig begivenhed ved denne jubilæumskoncert bliver urfremførelsen af Li-Ying Wu's " Naturkoncert" - et splinternyt værk bestilt af Fuglsang Musikforening til Ensemble Storstrøm i anlendning af foreningens 25 års jubilæum. Værket har satsbetegnelserne: Fugle, Vandet, Byen og Skoven.

Li-Ying Wu er bl.a. inspireret af komponister som Per Nørgård, Niels Rosing Schow og Pelle Gudmundsen-Holmgren.

Check evt. hendes egen hjemmeside

"NATURKONCERT"

Tak til Brebølfonden for at sponsorere og dermed muliggøre tilblivelse og urfremførelse af Li-Ying Wu's værk "Naturkoncert" ved denne koncert.