Trio Vitruvi

.Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæumskoncert nr.2

SØNDAG   7. MARTS 2021   KL. 15:00 I KUMUS

Trio Vitruvi

Niklas Valentin(violin),   Alexander McKenzie (piano) og Jacob la Cour (cello)

“an ensemble to look out for .."

The Gramophone

Trio Vitruvi har spillet koncerter i det meste af verden, som f.eks. Carnegie Hall, Wigmore Hall, St. Petersburg Philharmonic og Mariinsky Theatre.

Trio Vitruvi er et kærkomment gensyn i Fuglsang Musikforening.

Violinisten, Niklas Valentin, har været MGK elev ved Guldborgsund MGK og har fået meget at sin grundlæggende violinundervisning hos Søren Elbæk, som på det tidspunkt var violinist i det lokale, professionelle; Ensemble Storstrøm.

I anledning af Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæum, er der bestilt et nyt værk til trioen hos komponisten, Sune Martin.

Sune Martin er bl.a. filmkomponist og har skrevet musik til filmene Dirch og Under Sandet. Men her skal vi opleve ham som komponist til koncertsalen.
I tillæg til Sune Martins værk, spiller trioen klavertrioer af Sjostakovitj og Mendelssohn, samt et nyt værk, også
skrevet til trioen, af den litauiske komponist Peteris Vaskis.

Læs mere om Trioen på

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Muligheden for kombibilletter til museum og koncerter er annuleret indtil videre grundet Corona-restriktionernes begrænsede antal billetter.

Fuglsang Kunstmuseum, KUMUS og Fuglsang Herregaard

Nystedvej 71-73, 4891 Toreby L.