Trio Vitruvi


Søndag 4. juli 2021   KL. 15:00 I KUMUS

Trio Vitruvi

Niklas Walentin(violin),   Alexander McKenzie (piano) og Jacob la Cour (cello)

.Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæumskoncert nr.1

“an ensemble to look out for .."

The Gramophone


Trio Vitruvi har spillet koncerter i det meste af verden, som f.eks. Carnegie Hall, Wigmore Hall, St. Petersburg Philharmonic og Mariinsky Theatre.


Trio Vitruvi er et kærkomment gensyn i Fuglsang Musikforening.

Violinisten, Niklas Walentin, har været MGK elev ved Guldborgsund MGK og har fået meget at sin grundlæggende violinundervisning hos Søren Elbæk, som på det tidspunkt var violinist i det lokale, professionelle; Ensemble Storstrøm.


I anledning af Fuglsang Musikforenings 25 års jubilæum, er der bestilt et nyt værk til trioen hos komponisten, Sune Martin.

Sune Martin er bl.a. filmkomponist og har skrevet musik til filmene Dirch og Under Sandet. Men her skal vi opleve ham som komponist til koncertsalen.
I tillæg til Sune Martins værk, spiller trioen klavertrioer af Sjostakovitj og Mendelssohn, samt et nyt værk, også
skrevet til trioen, af den litauiske komponist Peteris Vaskis.


Læs mere om Trioen på

https://www.triovitruvi.com/Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis)

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Muligheden for kombibilletter til museum og koncerter er annuleret indtil videre grundet Corona-restriktionernes begrænsede antal billetter.


Sune Martins nye værk som bliver urfremført denne dag, og er bl.a. muliggjort ved støtte fra Guldborgsund Kommune. Augustinusfonden og Louis Hansens Fond. Tak til alle sponsorer.