Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland

SØNDAG   2. FEBRUAR 2020   KL. 15:00 PÅ FUGLSANG HERREGAARD


Andreas Brantelid - cello

Christian Ihle Hadland - klaver

Koncerten er udsolgt!

Andreas

Brantelid

For snart mange år siden havde vi besøg af Andreas Brantelid, før han blev så berømt, at vi ikke kunne betale ham. Og berømt, det blev han!

Andreas Brantelid er født i København i 1987 af svenske/danske forældre. Efter at have modtaget undervisning fra sin far Ingemar fik Andreas sin solo-debut i en alder af 14 år med Elgars cellokoncert sammen med Det Kgl. Kapel i København. I dag er Andreas Brantelid en af ​​de mest eftertragtede kunstnere fra Skandinavien, der har modtaget anmelderroser fra kritikere i hele verden Christian Ihle Hadland

har vi også tidligere haft fornøjelsen af at høre i vores forening. Trods sine kun 30 år regnes han for en af de allerbedste i sit fag.

Siden han fra 2011-13 var en del af BBC New Generation-Artists og som en del af programmet var solist med alle fem BBC-symfoniorkestre, har norske Christian Ihle Hadland cementeret sit ry som en sand klavervirtuos. Hans egenartede, delikate og raffinerede spil har sikret ham koncerter ved de største koncertscener verden over. 

Men han var også tidligt i gang: som 11-årig blev han optaget på konservatoriet, og fire år senere debuterede han sammen med det norske radiosymfoniorkester.Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis)

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00. Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 235 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

Powered byTicketbutler