Jonathan Siahaan

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST P.G.A. SYGDOM

- ny dato bliver lørdag 25. marts 2023

Jonathan Siahaan - fremadstormende klavervirtous

Pianisten, Jonatan Siahaan, er en af sin generations mest lovende danske pianister.

Han kommer med et meget varieret og ambitiøst program.

Vi skal høre en klaversonate i G-dur af Mozart, Schumanns klaversonate nr. 3 med den lidt mystiske titel Koncert uden orkester, klaversonate i H-mol af Liszt, om hvem det forlød - vel mest af dem, der ikke kunne spille hans musik - at han skrev så svær musik, at kun han selv kunne spille den.

Fra den hjemlige andedam skal vi høre et lille værk af Bent Sørensen, den sidste af hans 12 Nocturner, med titlen Und die Sonne geht auf.

Jonathan har allerede slået sit navn fast i det danske musikliv. Han har vundet en hel række konkurrencer og og været solist med flere af de danske orkestre.

Som medlem af Heathcliff Trio har Jonathan slået sit navn fast som kammermusiker. Trioen vandt for nylig den 9. internationale Johannes Brahms kammermusikkonkurrence i Gdansk.

Læs mere om Jonathan Siahaan og Heathcliff Trio her

Billetter kan købes her på siden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.

Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 285 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)