KUMUS

Et storstilet renoveringsprojekt har forvandlet den smukke gamle bevaringsværdige Forpagterbolig tilknyttet herregården Fuglsang på Lollands østkyst til et moderne KUnst-og MUSikhus.

Bygningen ligger vis-á-vis Fuglsang Kunstmuseum:

Så meget som muligt af den gamle atmosfære er bevaret, hvilket især bemærkes ved materiale- og farvevalg udvendigt såvel som indvendigt.

Det gamle mejeri der ligger som en original tilbygning i den nordøstlige del af huset er omdannet til en moderne koncertsal med plads til ca. 120 gæster, hvor arkitektur og akustik går op i en højere enhed.

Publikum vil kunne glæde sig over gode og handicapvenlige parkerings- og adgangsforhold, et behageligt foyer- og caféområde samt en smuk og nytænkende glasarkade som leder én til koncertsalen og stemmer sindet til kunstneriske oplevelser.

KUMUS

Det nye koncerthus i den gamle forpagterbolig.

Caféen